Més de 400 calellencs i calellenques pujaran a Montserrat per Tots Sants

Un autocar sortirà el dimecres 30 d’octubre en direcció a Montserrat per portar una petita part dels calellencs i calellenques que participaran enguany a la Romeria que organitza la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau per la festivitat de Tots Sants. En total seran unes quatre-centes persones que es desplaçaran majoritàriament en vehicle particular i que compartiran aquests dies a la Muntanya Santa fent comunitat i dedicant estones a la pregària. S’ha preparat un programa d’activitats ben divers i per a gent de totes les edats, entre les quals no hi poden faltar cites tradicionals com l’Ofrena Floral als Degotalls i la Castanyada, el dijous 31 d’octubre; la Missa Conventual i la trobada amb el Pare Abat, el divendres 1 de novembre; o la Vetlla de Santa Maria, el dissabte 2 de novembre.

Maria Pilar Navarro i Dolors Vives, de l’organització de la Romeria de Calella a Montserrat, han explicat que el grup calellenc omplirà fins a la bandera els espais d’allotjament dels edificis Abat Oliba i Abat Marcet, a més d’algunes habitacions de l’alberg.

El desplaçament és molt nombrós fins arribar a les 400 persones, la majoria de les quals ho fa amb cotxe. Els conviden a participar de les activitats i actes litúrgics que tindran lloc entre el dijous 31 d’octubre i el dilluns 4 de novembre; en una programació que presenta algunes novetats. Per exemple, la gimcana fotogràfica que es farà aprofitant la celebració de la castanyada, el dijous 31 d’octubre. Hi poden participar gent de totes les edats i el veredicte es donarà a conèixer el dissabte.

Els donarem una fotografia del lloc on han d’anar per fer-se un “selfie” que hauran d’enviar-nos per correu electrònic. Un jurat valorarà les que tinguin més qualitat i tindran un premi (…) Hi podran participar els més petits, si els pares els volen acompanyar, i els grans. No posem límits d’edats.

La Romeria ha previst una visita a l’exposició de l’artista calellenc Jordi Alcaraz, que mostra algunes de les seves obres al Museu del Monestir. L’entrada costa 3,50 euros.

No hem pogut veure gaire coses del Jordi Arcaraz i com que està exposant al Museu anirem a fer-hi una visita, acompanyats del comissari (…) Em vaig posar contenta perquè no tenim gaires oportunitats de veure la seva obra aquí.

La visita es farà el dissabte 2 de novembre a les dotze del migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.