Més restriccions a l’hospital davant l’augment de contagis

Control d’accés al vestíbul de l’Hospital Sant Jaume (Arxiu)

El Sant Jaume recupera restriccions davant l’augment de contagis de la sisena onada, agreujada per l’aparició de la variant òmicron. La direcció del centre ha informat que a partir d’avui dimarts 7 de desembre el règim de visites a pacients no-Covid ingressats al Sant Jaume es limita a un únic acompanyant i només una hora al dia, de 13 a 14h. Les famílies que no poden complir amb aquesta horari, a més de les que tenen pacients Covid que no poden visitar, disposen d’un punt de recollida de pertinences al vestíbul. També hi ha noves instruccions sobre l’accés dels acompanyants de pacients que tenen programada una intervenció quirúrgica i els que tenen cita a consultes externes. Amb comptades excepcions, sempre sota supervisió del personal.

Segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es permet l’entrada d’un acompanyant per als pacients quirúrgics i els que s’atenen a l’hospital de dia. A consultes externes només hi podrà accedir el pacient. Es farà una excepció en el cas de visites pediàtriques i obstètriques.

Es disparen els contagis a Calella

Segons dades del BIOCOMSC, en els últims set dies s’han diagnosticat 79 casos positius per coronavirus a Calella; per sobre dels contagis comptabilitzats la setmana anterior. Aquestes dades situen la incidència acumulada a 14 dies per cada 100.000 habitants a 650,25.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.