Netflix estrena la mexicana “Menéndez: El día del Señor” amb Juli Fàbregas de protagonista

MENENDEZ

Estrena mundial de l’últim treball de l’actor calellenc Juli Fàbregas, una pel·lícula de terror rodada íntegrament a Mèxic i que ja es pot veure a través de la plataforma Netflix, que té una audiència potencial de 193 milions de persones. S’ha llançat coincidint amb el cap de setmana de la festivitat mexicana d’El dia de Morts i la festa de Halloween. Fàbregas és l’actor protagonista d’aquest film. Interpreta el paper d’un mossèn exorcista en hores baixes que conviu amb els seus fantasmes del passat. Tornarà a les tenebres quan un amic li suplica que ajudi a la seva filla perquè pensa que està posseïda. La jove actriu Ximena Romo i els mexicans Héctor Illanes i Dolores Heredia l’acompanyen en el repartiment. A la direcció, el barceloní Santiago Alvarado Illarri.

Coincidint amb el Calella Film Festival, Fàbregas va parlar a micròfons de Ràdio Calella TV del seu personatge a Menéndez i de com van anar el rodatge d’aquesta producció mexicana. Va assegurar que ha estat un regal en tots els sentits.

Vaig llegir el guió i em vaig enamorar el personatge. Ha estat un regal interpretar-lo, molt agraït que confiïn en mi (…) Ha sigut un camí llarg, d’anys en què el personatge ha conviscut amb nosaltres.

El director i coguionista de la pel·lícula, Santiago Alvarado Illarri, que també va participar de la conversa durant el certamen calellenc, va assegurar que van escriure-la pensant en Fàbregas.

El personatge el teniem en ment, ho vam escriure molt ràpid i li vam enviar el guió. Al cap de poc ja estavem reunits i parlant del personatge. Ha sigut increïble tota la moguda que hi ha hagut aquí a Calella, a Barcelona i Madrid, on viu en Juli Fàbregas; tot i que s’ha acabat fent la pel·lícula a Mèxic.

La pel·lícula està disponible a Netflix des d’aquest matí per a una audiència potencial de 193 milions de persones de 190 països.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat