No caldrà inscripció per la Banyada Nadalenca

Degut a la situació pandèmica i per evitar aglomeracions, enguany no caldrà formular la inscripció per la Banyada Nadalenca. Des de l’organització han confirmat aquest matí que l’accés serà lliure, dins del recinte perimetrat que establiran i que tots els participants s’enduran una polsera commemorativa, que també els permetrà comptabilitzar els assistents.

Lluís Barri de la “Colla no tinc fred” n’ha explicat tots els detalls de la 24a edició aquest matí al programa La Ciutat.

Hem anul·lat les inscripcions, tothom venia els deu últims minuts, s’aglomeraven i aquest any això no pot ser. També ampliarem el recinte perquè la gent no s’apiloni al mateix lloc. La gràcia és banyar-nos junts, però mantindrem distàncies.

Com cada any, la banyada serà el 25 de desembre al migdia a la Platja Gran, això sí, la convocatòria es fa a tres quarts de dotze, per al punt del migdia llençar-se tots plegats a l’aigua.

Malgrat reconèixer que l’afluència de participants anirà a la baixa, Barri ha animat a tots els calellencs assistir-hi, tan disfressat com no, i ha recordat que l’objectiu és passar una bona estona i evitar constipats durant tot l’any. La temperatura de l’aigua avui és d’uns 13 graus.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *