Nou paquet d’entrades per visitar la fàbrica de les joguines dels Reis de l’Orient

tren regals

La fàbrica de les joguines que muntaran els Reis de l’Orient a Calella amplia els horaris de visita perquè els nens i nenes puguin veure Melcior, Gaspar i Baltasar, i com treballen tots els seus ajudants preparant els regals que repartiran la nit del 5 de gener a tot el món. I per tant, es treu un nou paquet d’entrades per accedir a l’espai de la Fàbrica Llobet-Guri. Es podran obtenir a partir de demà dijous 24 de desembre, a les 17h, al portal entrapolis.com. Igualment, es manté per als dies 28 i 29 de desembre, la retirada física dels tiquets a Can Salom (de 17 a 21h) per a les persones sense connexió a internet.

En només tres hores es van exhaurir les primeres entrades disponibles a internet per veure el tren màgic i la fàbrica de les joguines de Ses Majestats els Reis de l’Orient. És per això que l’organització ha decidit ampliar-ne l’horari de visita: serà del 2 al 5 de gener, de 10h a 14h i de 17 a 21h. Són tres hores més per dia, respecte les previsions inicials. Recordem que, d’acord amb les mesures de seguretat sanitària que s’han establert per aquest esdeveniment, les visites es faran per torns de mitja hora, amb capacitat per a un màxim de 8 famílies cadascun.

Des de l’organització es recorda que la visita està pensada per als nens i nenes de Calella, perquè en un any excepcional com aquest i amb les restriccions de la pandèmia, no es quedin sense la il·lusió de veure als Reis Melcior, Gaspar i Baltasar. Per tant, a l’hora de retirar les entrades –que són gratuïtes– es doni prioritat a les famílies amb infants de fins a 10 anys.

Per canvis o dubtes sobre l’esdeveniment es pot enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça canvis2021@gmail.com.

Contactar amb els patges de Ses Majestats per videotrucada

L’Agrupament Escolta Montnegre tira de les noves tecnologies per possibilitar que els nens i nenes de Calella puguin contactar amb els patges dels Reis de l’Orient la nit del 5 de gener. Abans, i gràcies a les gestions de la gent del Cau, anaven a les cases per entregar-los els regals. Per culpa de la pandèmia, la visita presencial no es podrà fer i es transformarà en una videotrucada.

Les famílies interessades han de sol·licitar-ho prèviament als responsables dels escoltes. Els telèfons de contacte són 658 20 34 43 (Marta) i 689 18 41 85 (Judith).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat