Oncolliga Calella converteix la marxa contra el càncer en una iniciativa virtual per poder recaptar fons

oncolligaweb

L’onzena edició de la marxa solidària amb la lluita contra el càncer s’haurà de fer de forma virtual perquè la situació de confinament impedeix les trobades multitudinàries, com ho ha estat sempre aquesta iniciativa d’Oncolliga Calella. La idea és obrir inscripcions durant els mesos de maig i juny per recollir donatius, i que la gent pugui certificar la seva participació penjant a les xarxes una fotografia en la qual portin la samarreta commemorativa d’anteriors edicions.

Maria Pera, vicepresidenta d’Oncolliga Calella, ha explicat que la crisi del coronavirus estava impedint celebrar moltes de les activitats que els serveixen per finançar els serveis que ofereixen a malalts i familiars de càncer.

Ja no vam fer Sant Jordi, ara tampoc la marxa, però els serveis els seguim donant igual: el SIID, la psicooncòloga, el servei jurídic, els ajuts per medicaments que no entren per la seguretat social, entre d’altres (…) Fent-ho així, que cadascú faci el donatiu que es vulgui.

Les inscripcions es poden fer a oncolliga.cat fins al mes de juny. En anteriors edicions s’havien arribar a recaptar fins a 9.000 euros, però Pera desconeix quina pot ser la resposta de la gent amb aquest nou format de marxa. La d’aquest 2020 era l’onzena edició.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat