[AMPLIACIÓ] Operatiu policial a Calella contra les estafes informàtiques

L'escorcoll al xalet del carrer Mestral ha començat pels volts de les set del matí
L'escorcoll al xalet del carrer Mestral ha començat pels volts de les set del matí

El veïnat de Valldenguli s’ha llevat sobresaltat aquest matí per la presència d’un important dispositiu d’agents dels Mossos d’Esquadra en aquest barri acomodat de la part alta de Calella. Fins i tot, s’hi han desplaçat amb unitats ARRO i canines per a l’entrada i escorcoll d’un xalet del carrer Mestral, habitat des de la passada tardor per persones estrangeres, segons comenten alguns veïns, que no han pogut precisar-ne la nacionalitat. La intervenció s’ha fet a l’entorn de les set del matí i forma part d’un operatiu coordinat per la Divisió d’Investigació Central de la policia catalana que s’hauria fet també en d’altres dos domicilis de la ciutat, sense donar-ne més detalls.

Informació a compta-gotes en relació a l’operatiu contra les estafes informàtiques que Mossos d’Esquadra ha dut a terme aquest matí a Calella i que, tal com s’ha confirmat als mitjans de comunicació, ha comportat l’entrada i escorcoll en tres domicilis. Només es té constància gràfica de la intervenció en un d’ells, al carrer Mestral.

Agents de Mossos d'Esquadra a l'interior del xalet del carrer Mestral

Agents de Mossos d’Esquadra a l’interior del xalet del carrer Mestral

Fins al moment, es desconeix si s’ha efectuat cap detenció ni tampoc quin és l’abast del dispositiu, que podria ampliar-se en els pròximes dies en d’altres poblacions.

La Divisió d’Investigació Central dels Mossos d’Esquadra és qui ha coordinat l’operatiu que ha començat a les set del matí en el cas del xalet de Valldenguli i s’ha allargat no més de tres hores.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *