“La vida sense la Sara Amat” obre un nou Cicle Gaudí a la Sala Mozart

El nou cicle Gaudí començarà aquest dijous a les nou del vespre a la Sala Mozart amb la projecció de “La vida sense la Sara Amat”. Guanyadora del Premi Sant Jordi 2015 és una novel·la de Pep Puig que narra l’enamorament d’un noi a una noia que desapareix sense deixar cap rastre.

La noia ha fugit de casa i tot i saber que el poble sencer l’està buscant, el noi es converteix en el seu protector amagant-la a casa seva. L’entrada té un preu de 4,50 € (3 € si es disposa de Carnet Jove, 2×1 si es disposa de la targeta Club Vanguardia) i es podrà adquirir demà a la Sala Mozart.

La Sala Mozart estrena així una nova temporada de cinema amb la primera sessió del Cicle Gaudí, un circuit de cinema català organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. Aquesta temporada, la Sala Mozart també acollirà pel·lícules com “Me llamo Violeta”. El documental aborda un tema delicat i complex a partir del cas protagonitzat per les estrelles de cinema adult Nacho Vidal i Franceska Jaimes davant un fill de sis anys que afirma no reconèixer-se en les característiques normatives del seu gènere.

Una de les altres pel·lícules que acollirà la Sala Mozart serà “Litus”. Un film que se centra en el retrobament d’un grup d’amics després del suïcidi d’un d’ells tres mesos més tard. Durant la reunió sortiran a la llum els secrets més íntims i les tensions amagades durant anys.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *