Calella es mou per La Marató aquest cap de setmana

Algunes de les samarretes que entren a sorteig.

Ja fa setmanes que Calella s’ha començat a mobilitzar per omplir la bossa de La Marató de TV3, que tindrà lloc aquest diumenge 19. Coincidint amb aquesta cita, la programació solidària que organitza Calella x La Marató culminarà amb un seguit d’activitats per acabar de recaptar fons per a la investigació de la salut mental. Durant tot el dia hi haurà animació popular, una quina, jocs infantils, tallers i l’esperat sorteig de les samarretes esportives.

Una de les principals vies de recaptació de Calella x La Marató serà el sorteig de les samarretes esportives signades, com la del Barça Femení, la del Manchester City, signada per Pep Guardiola i els seus jugadors, la del Girona, del Joventut de Badalona, del Cadí La Seu, o del CN Mataró de waterpolo. A més, enguany també s’ha inclòs en el sorteig les samarretes dels equips calellencs. Miquel Martí, membre de la coordinadora, assegura que així esperen poder arribar a més gent.

Ja fa un parell d’anys que no fem sopar, però vam pensar sortejar les samarretes. No només sortejarem de primers equips, sinó també equips calellencs perquè la gent del poble s’hi aboqui més.

Les butlletes per participar al sorteig es poden adquirir en diferents establiments calellencs al preu de 5 euros. El sorteig es farà el mateix diumenge 19 a la plaça Catalunya i l’entrega es farà a la tarda dins dels actes de La Marató a la plaça de l’Església. Enguany i a causa de la Covid, el tradicional sopar tampoc no es farà.

Gemma Llamas ha avançat que la cita que no fallarà és la tradicional Quina per La Marató, malgrat haver de descartar la ruleta per la manca de col·laboradors.

La ruleta no sabem si ho podrem fer, hi ha gent que ha col·laborat, però no són suficients, necessitem molts regals i no hi ha tants. Pel que fa a la Quina, sí que la farem. Sant Quirze ha col·laborat amb un parell de pernils i tenim més regals. Si tens regals incentives a què la gent participi.

Totes aquestes activitats es faran diumenge, dia de La Marató, a la plaça de Catalunya i de l’Església. A partir de les 10 h del matí a la plaça Catalunya hi haurà esmorzar popular, quina, espectacles de dansa, manualitats, jocs, tallers d’astronomia, bitlles catalanes i vermut musical. A partir de les 17 h de la tarda tota l’activitat es traslladarà a la plaça de l’Església amb la xocolatada amb melindros, animació popular, havaneres i l’entrega de les samarretes signades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *