Fins al 13 de setembre arribaran sis trens més a Calella

Imatge d'arxiu

L’operadora ferroviària incrementa durant l’estiu l’oferta de trens al maresme. Ho fa ampliant a sis noves freqüències en la connexió entre Portbou i el Maresme durant el cap de setmana; i, amb sis trens de la línia R1 pel seu recorregut entre Arenys de Mar i Calella, fins al 13 de setembre.

Durant aquest estiu, Renfe reforça amb sis trens l’oferta de transport a la línia que dóna servei a Calella. L’augment de demanda d’aquest servei que s’amplia durant aquests mesos d’estiu fa que des del 15 de juny i fins el dia 15 de setembre la línia RG1 (Mataró-Portbou) s’ampliï el servei amb sis freqüències, tres per sentit, durant tots els caps de setmana i festius. Les hores que es veuen ampliades són direcció Portbou amb sortida des de Sils a les 9.04h, 15.04h, 21.04h i, des de Portbou amb direcció Sils a les 6.46h, 12.46h, 18.46h.

I fins al 13 de setembre, es reforça el nombre de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei-Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar ampliant el recorregut de tres trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *