Pilars i muntanyes, protagonistes del nou calendari dels Castellers de l’Alt Maresme

Els Castellers de l’Alt Maresme han editat, per segon any consecutiu, un calendari del món casteller. L’objectiu és continuar donant a conèixer la cultural castellera i alhora també el territori que els dóna suport.

calendari_maduixots2Per al 2017 els «Maduixots» han elaborat un calendari on es recullen els pilars que s’han bastit en diferents llocs del Parc Natural del Montnegre-Corredor com ara a les ermites de Sant Andreu, Sant Pere de Riu, Sant Martí de Montnegre o l’Erola i en indrets com el Turó Gros que és el punt més alt del massís; la Font del Ferro o el Salt de l’Aigua de la riera de Pineda. El president dels Castellers de l’Alt Maresme, Marc Ruiz, ha explicat que l’objectiu és donar a conèixer el fet casteller i el territori i que moltes fotografies s’han fet amb dron per donar-li més espectacularitat.

El calendari maduixot del 2017 també inclou dues fotografies de castells bastis per primera vegada per la colla com el 5d7 que van aconseguir durant la Festa Major de la Minerva o el 3d7 amb l’agulla carregat durant la Diada Castellera que també va acollir Calella.

De moment, el calendari es pot adquirir només a través de la pàgina web dels castellers de l’Alt Maresme al preu de 5 euros.

Els Castellers de l’Alt Maresme han editat inicialment 250 calendaris.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.