Pregunta al ple sobre el cartell del Passeig de Garbí on es publicita l’oferta de la guingueta pròxima

2017-08-02-PHOTO-00000014

La va formular el regidor-portaveu d’ICV, qui va recalcar que es tracta d’una instal·lació fixe i que s’ha col·locat en un espai públic. En concret, va demanar informació al Govern Municipal sobre si s’està abonant alguna taxa per l’ocupació o si alguna ordenança recull la col·locació d’aquesta senyalització publicitària.

“Voldria saber si aquesta instal·lació està recollida o amparada en alguna ordenança, si paga alguna taxa”, va qüestionar el dirigent ecosocialista en seu plenària, obtenint resposta per part del tinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent, qui va respondre que la col·locació s’havia fet a partir d’un permís verbal.

“Es va donar un permís verbal per la instal·lació fixe de la carta perquè teníen una pissarra que anava d’aquí a allà, i ens va semblar que era perfectament lícit deixar fer aquesta actuació perquè és la guingueta que queda més amagada per la rocalla”, va exposat Torrent.

“Donar permisos verbals per instal·lacions fixes crec que no és el procediment. Això pot proliferar, demanar-ho altres guinguetes i fins i tot negocis de l’altre cantó de la via”, va concloure Sebastián Tejada.

A continuació podeu escoltar el fragment de la interpel·lació plenària amb les intervencions de TEjada i el tinent d’Alcaldia Torrent.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat