La Biblioteca realitza 130 préstecs diaris

Durant el 2017, la Biblioteca Can Salvador de la Plaça va fer uns 50.000 préstecs, el que es tradueix en 130 préstecs diaris. Al llarg de l’any van visitar-la unes 100.000 persones, és a dir, cada dia rep uns 350 visitants.

Són xifres que va donar la directora de la biblioteca, Dolors Llavall, ahir a l’Info Vespre especial que es va emetre precisament des de la biblioteca per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio.

«Els visitants són aproximadament uns 100.000 i el préstec vora 50.000. Això ve a ser 130 préstecs diaris i uns 350 visitants diaris»

Llavall també va avançar les novetats que tenen previstes per aquest any.

«Aquest estiu hem canviat els 9 ordinadors d’accés a internet públics, amb els nous programes, l’Ajuntament va fer aquesta aposta i han tingut molt d’èxit. Aquest any actualitzarem els punt TIC. Abans de Setmana Santa crec que ja tindrem els 5 ordinadors i llavors farem tallers d’informàtica, per exemple el teletreball, per donar dinamisme al punt TIC»

La directora va explicar que el punt TIC són cinc ordinadors amb accés lliure on es fan tallers de cerca de feina o de teletreball.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *