Protecció Civil manté activat en fase d’alerta el pla INUNCAT per la previsió de noves pluges intenses

riera2

L’episodi de pluges encara no ha acabat. Aquesta tarda, es preveuen precipitacions intenses, però no tant com les que van caure ahir al vespre. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat i acumulació d’aigua.

Així doncmuseuturismeinundats, als poc més de 80 l/m2 que es van recollir ahir, caldrà sumar la pluja que pot caure a partir d’aquesta tarda. La pluja d’ahir va provocar problemes de mobilitat a la ciutat. Els treballadors del Museu del Turisme s’han endut una sorpresa avui en obrir el museu i trobar-se inundat el seu interior. Dóna la coincidència que demà vindrà a visitar-lo el nou director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono. El pavelló del Parc Dalmau també ha patit els efectes de la forta pluja amb bassals d’aigua a la pista.

Els afectats per les fortes pluges d’ahir que necessitin un certificat meteorològic per reclamar a les asseguradores per la cobertura dels desperfectes tenen la possibilitat d’obtenir-lo a través del Servei de Meteorologia del Consell Comarcal del Maresme.

De cara a demà, encara no acabarà de fer net  i a la tarda, encara pot reaparèixer algun ruixat, localment acompanyat de tempesta, però ja molt més localitzat i amb menys intensitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *