Aquesta setmana s’activa la zona blava d’estiu

Aquesta segona quinzena de juny marca l’inici de la temporada d’estiu per alguns carrers i espais on l’aparcament passa a ser regulat i, per tant, de pagament. Del 15 de juny al 15 de setembre, s’activa la zona blava d’estiu a les àrees de turisme sud i nord, que funcionarà tots els dies – diumenges i festius inclosos – de nou del matí a deu de la nit, oferint un abonament diari de 6,40 euros. Aquesta temporada, el mapa de la zona blava d’estiu varia respecte l’any passat, incorporant algunes places de la part alta de la Riera Capaspre i la novetat de la zona verda en carrers pròxims a la piscina municipal, tal com es va aprovar en l’última sessió plenària. En aquests casos, Gestvia informa que passaran a estar plenament operatives durant els primers quinze dies de juliol. A partir del 15 de juny també entra en funcionament la zona blava de llarga estada a l’aparcament de Les Palmeres i al tram de Passeig de Les Roques entre Vall d’En Guli i carrer Gaudí.

El mapa de la zona blava d’estiu, que s’activa aquest divendres 15 de juny i funcionarà fins el 15 de setembre, incorpora les novetats de l’ampliació per la part alta de la Riera Capaspre i la creació de la zona verda gratuïta només per als residents en carrers pròxims a la piscina municipals. A la pràctica, són places de pagament per als visitants. La mesura aprovada en el consell d’administració de Gestvia, va ser ratificada pel ple municipal de l’Ajuntament de Calella en la sessió de dijous passat.

A TURISME NORD, la zona blava d’estiu s’estén pels trams de carrer indicats en el mapa. Ressaltats en color lila, les places que s’hi incorporaran aquesta temporada, de forma progressiva, amb l’objectiu que estiguin operatives durant la primera quinzena de juliol.

A TURISME SUD, la zona blava d’estiu s’implementa pels trams de carrer indicats en el mapa. Ressaltats en color groc, les places que funcionaran com a zona verda gratuïta per als residents, de pagament per a les persones visitants. També en aquest cas, l’objectiu és que estiguin plenament operatives durant la primera quinzena de juliol.

La zona blava d’estiu funciona del 15 de juny al 15 de setembre, tots els dies de la setmana, diumenges i festius inclosos, de nou del matí a deu de la nit, de forma ininterrompuda. Per aquestes àrees, Gestvia ofereix un abonament diari de 6,40 euros que es pot adquirir a través dels parquímetres o l’aplicació APARCARE.

Recordar que els residents, que són persones empadronades a Calella i que disposen de vehicle inscrit a la ciutat, no necessiten cap identificació física.

El 15 de juny també comença la zona blava de llarga estada d’estiu a l’aparcament de Les Palmeres, al costat del cementiri vell, i al tram de Passeig de Les Roques entre Vall d’En Guli i carrer Gaudí. En aquest casos, funcionarà tots els dies de la setmana – diumenges i festius inclosos –, de nou del matí a vuit del vespre. Gestvia ofereix un abonament diari de 3,20 euros, disponible als parquímetres o a l’aplicació APARCARE.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.