Quins plans tens per aquest cap de setmana? No t’avorriràs!

corpus

Pluja que va aparèixer tímidament la setmana passada, quan ja s’havia acordat que la confecció de les catifes per part dels veïns es traslladava a aquest diumenge, 10 de juny. Es faran a Verdaguer (entre Jaume Salvador i Bruguera), Balmes (entre Església i Jovara), Jovara (entre Fornaguera i Cervantes), Jovara (entre Amadeu i Indústria) i Església (entre Sant Josep i Creus). Coincidirà en un diumenge en què també està programa la festa del 90è aniversari del Parc Dalmau o l’arrossada popular al Passeig Manuel Puigvert a càrrec de l’Associació Sant Quirze.

L’arrossada se servirà a les dues de la tarda i cal reservar al telèfon 650 983 427.

El diumenge a les sis de la tarda se celebrarà el Festival com els d’Abans en memòria del seu impulsor, Ferran Musach. Al Teatre Orfeó Calellenc amb entrada lliure.

A les vuit del vespre hi haurà la inauguració del Festival Folklore Ciutat de Calella que es desenvoluparà fins el 28 de juny, amb actuacions a diari a la plaça de l’Església i a la plaça de l’Ajuntament.

Finalment, a les nou del vespre, Tono Blasi farà un concert de guitarra clàssica a l’Església de Santa Maria i Sant Nicolau.

L’agenda del cap de setmana també presenta per aquesta tarda de divendres un tast de vins al Museu del Turisme. A dos quarts de vuit del vespre i amb un preu de 7 euros.

L’Escola de Música Can Llobet oferirà el concert de final de curs a la plaça de l’Ajuntament, a dos quarts de nou del vespre.

I per demà dissabte, l’Ajuntament de Calella organitza una jornada d’autoprotecció per a dones amb la presència de l’advocada especialista en violència masclista, Jenifer Álvarez, i agents de la Policia Local. A dos quarts de nou del matí al Museu del Turisme.

La Fundació Marpí disputarà un torneig de bàsquet a la Zona Esportiva de La Munetanyeta, a les deu del matí; i com cada dissabte, hora del conte a la Biblioteca Municipal. A dos quarts de dotze del migdia s’explicarà “Pum, Pum! Contes d’una bruixa golafre”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *