La calellenca Laura Mesa presenta demà el seu debut literari, “Chica del montón”

Un llibre de vinyetes amb un component autobiogràfic on assegura que tothom s’hi pot identificar. La presentació serà a les 12 a la Biblioteca Municipal en una xerrada amb vermut on també es sortejarà un exemplar del llibre.

En una entrevista a l’Info Vespre, Laura Mesa ha explicat que el llibre tracta situacions quotidianes que tant ella com qualsevol persona pot viure.

Parla una mica de la meva vida, però també són situacions que els podria passar a qualsevol persona. Parla, per exemple, de la universitat, de la parella, de la família, de la vida laboral… parla de situacions molt quotidianes que li podria passar a qualsevol persona.

Mesa ha apuntat que el llibre va néixer per casualitat, arrel de la necessitat creativa del seu Treball Final de Grau.

El meu Treball de Final de Grau anava sobre el màrqueting i la comunicació. Sempre m’ha agradat el món del dibuix, de la creativitat, i tenia una necessitat creativa aquell treball. Per això vaig decidir incorporar Chica del montón com la part més pràctica. Va néixer una mica per casualitat, mai vaig imaginar que això derivés en un llibre i en tot aquest èxit a les xarxes socials.

Actualment, els llibres de vinyetes s’han popularitzat molt gràcies a autors com Raquel Córcoles, més coneguda amb el pseudònim de Moderna de Pueblo. Mesa ho atribueix a que es tracta de contingut de lectura ràpida.

Jo crec que és un tipus de contingut que és molt fàcil de llegir. Vivim en una societat en la que sembla que tot hagi de ser de ràpid consum perquè no tenim temps. Aleshores aquestes vinyetes, els llibres així en general, el que ajuden és a que no hagis de parar-te molta estona a llegir. Jo crec que el que enganxa és això, que són de curta durada, que els pots llegir mentre estàs al metro, mentre estàs viatjant.. Jo crec que és el que fa exitós aquest tipus de contingut.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Laura Mesa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *