Ràdio Calella TV emetrà avui el primer capítol de la sèrie documental “Dones en temps de crisi: any 2020”

DonesEnTempsDeCrisi_2020

Ràdio Calella TV projectarà a partir d’avui 12 càpsules documentals sobre la realitat a les que ha abocat la pandèmia a moltes dones. Un treball fet per l’Observatori Català de la Dona, en col·laboració amb els 32 municipis que formen part, per donar més representativitat al gènere femení en el context de pandèmia, i en «resposta a l’absència de veus i experiències femenines durant l’actual situació sociosanitària». Una iniciativa en la qual Calella participa i que ha estat fruit de l’adhesió a l’Observatori Català de la Dona. El primer capítol es podrà visionar avui a les 12 h del migdia un cop hagi finalitzat el programa La Ciutat.

La sèrie documental composta per 12 capítols, tracta els treballs de les dones i els lideratges femenins i vol contribuir a pluralitzar i donar més representativitat a les aportacions essencials de les dones en el context de pandèmia. El projecte audiovisual presenta uns retrats allunyats de tòpics i d’estereotips , les vivències de dones de diferents generacions, cultures, procedències, models familiars opcions sexuals i capacitats diverses. En el documental han participat 32 dones treballadores, de 18 municipis catalans, on donen el seu testimoni i expliquen la seva realitat.
«Dones en temps de crisi: any 2020» pretén posar de manifest els canvis sobtats que s’han produït en el dia a dia de les dones arran de la pandèmia.

Des de l’Observatori apunten que la sèrie també és un homenatge de tots els Ajuntaments que formen part de l’ens a les dones dels diferents municipis que amb les seves aportacions diverses han fet sostenible el dia a dia de la crisi de la Covid. Des de les que van cosir mascaretes, fins a les metgesses que es van curar i les científiques que treballen en la vacuna.

El primer capítol s’emetrà avui a les 12 h del migdia a través de la pàgina web i xarxes socials. Fins al 2 de febrer s’emetrà cada dia un nou capítol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat