Regala roses il·lustrades i arma la lluita contra el coronavirus

WhatsApp Image 2020-04-22 at 14.01.33

Armats amb roses és un projecte solidari per fer arribar les flors aquest Sant Jordi confinat i en el qual hi ha col·laborat la calellenca Marina Turró. És l’autora d’una de les 27 il·lustracions que es poden comprar i regalar de forma virtual, tot plegat a benefici de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu. Els diners es destinaran íntegrament a la lluita contra la Covid-19 i a pal·liar les conseqüències de la malaltia entre les persones més vulnerables.

La il·lustradora calellenca ha explicat que no va dubtar en va acceptar la proposta de l’agència de publicitat creativa Miller O’Connor per participar en el projecte solidari a benefici de l’Obra Social del Sant Joan de Déu. Les flors es poden comprar a armatsambroses.com i costen 5 euros. Tots els diners es destinaran a la causa de forma íntegra.

El funcionament és molt fàcil. Només has d’entrar a la pàgina, escollir la rosa que més t’agradi i personalitzes la dedicatòria. T’arriba al correu la postal muntada perquè la puguis enviar a qui vulguis.

Marina Turró participa en aquest projecte solidari al costat de noms com Ricardo Cavolo, Nil Molist, Mariona Tolosa Sisteré, Sergio Mora, Pablo Sanz y Vila, Veronica Algaba i Elena Hormiga.

Per a la seva il·lustració, ha combinat diferents tècniques, tal com ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV.

La vaig fer amb llapis digital i hi vaig afegir uns traços d’aquarel·la perquè fos molt delicada. Espero que agradi i que ajudi a recaptar molts diners.

En cada procés de compra es poden afegir un màxim de 5 roses, cadascuna amb una dedicatòria diferent.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat