Roben dos dels aparells desfibril·ladors de la xarxa calellenca

Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Calella ha presentat denúncia pel robatori de dos dels tretze desfibril·ladors que hi ha repartits pel municipi. Són els que hi havia a la Plaça del Parlament, a l’Institut Bisbe Sivilla, i el que s’havia col·locat a la Riera Capaspre, just davant la parada de taxis. Dos espais d’especial concurrència, d’acord amb els criteris d’ubicació que s’aconsella per aquests aparells que permeten actuar d’urgència en casos d’aturades cardiorespiratòries, a l’espera de l’arribada dels serveis d’emergències.

Es dona la circumstància que els dispositius incorporen un mecanisme d’alarma anti-robatoris. El regidor Marc Buch en va donar explicacions al ple de dilluns, a partir de la pregunta del públic.

Ja s’han fet les denúncies corresponents. Va venir l’empresa adjudicatària i ens van demostrar com s’havien produït els robatoris i la veritat és que no s’hi havien trobat mai. La persona que els fa és un expert i quan ens van demostrar el procediment es veu que qui sap realment què fa. Estem acabant d’estudiar les mesures oportunes perquè no torni a passar.

Calella es va convertir en ciutat cardioprotegida l’estiu passat i gràcies al projecte guanyador dels Pressupostos Participatius. Els aparells disposen de trucada automàtica a emergències (112) i monitoratge permanent les 24 hores. La resta de desfibril·ladors estan situats a la platja de Garbí i a la platja Gran, a la plaça de l’Ajuntament, el Mercat Municipal, dos al carrer Església, al Camp de Futbol de Mar, a l’aparcament de Les Palmeres i a la plaça de les Roses. Els altres dos són mòbils.

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Pep ha dit:

    *QUIN RIDICUL..TARD I MALAMENT..TARD I MALAMENT.EL REGIDOR BUCH..NO S’entera que Aquests Dea’s el Primer ja el Van robar als pocs dias d’instalar-los Estiu 2018 a la Pl.devant Hotel President”.i el 2•de la Riera Capaspre..ja abans de Nadal..I ara a finals de Feb19..posan la denuncia del Robarori..Quan ja fa temps que ho sabien..Ja lis haviem informat..I la Policia segur que ja ho sabíem.Dir Aquestes Instal.lacions d’Aquesta Empresa,Els Suports metalics son molt febles i no disposen de camera de video vigilancia a diferencia dels es van instalar a Tot Girona i Provincia fa ja anys.!!!! S’ho tenian que haver mirat molt millor abans de Adjudicar-los.”?”.Ara qui Tornará a pagar-los..La butxaca de tots..”O potser els Podran anar a comprar a les Ofertes del Al-Di que volen enxufar-nos al Pk2 Hospital devant el Tenatori i Agredir mes en tota Regla als petits Comerciants de Calella..dilluns 25Feb van aprovar el inici delTramit de Recualificació dels Terrenys..EN COMPTE que viene una Tormenta de rayos y centellas sobre els Comerciants de Calella..Si ja es dificil als botiguers tenir la Porta Oberta durant tot l’Any..La Sra Candini les vol tancar a PORTAZO LIMPIO..CALELLA I PINEDA JA TENIM PROU CADENAS DE HIPER MERCATS..NO VOLEN MES MISERIA,I SATURACIÓ A LA NII..
    Quan al XXI TOTHOM vol productes frescos.Ecologics i de Proximitat..CALELLA,COMERCIANTS DESPERTEU.!!!! NO MES RUINA ECONOMICA A CALELLA.⛔️?

  2. Pep ha dit:

    Tard i Malament la gestiö dels Dea’s a Calella Ja fa mesos que van robar el 1e i abans de Nadal el 2o I ja ho sabien..Potser hauran d’anar a comprar-los a les Ofertones del ALDI que volen Ubicar al P2 Hospital…Esperem que no calgui..!!!!! CALELLA DESPERTEU..Que Ens volen arruinar el Comerç Local.!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *