Sebastián Tejada: «Estem abocats a una situació de màxima tensió amb resultats imprevisibles»

Sebastián Tejada dilluns durant la sessió extraordinària del ple

El regidor d’ICV a l’Ajuntament de Calella, Sebastián Tejada, considera que davant el discurs d’ahir a la nit del rei Felip VI en què no va apel·lar al diàleg ni va parlar dels ferits i davant la intenció de Junts pel Sí i la CUP d’aprovar la Declaració Unilateral d’Independència en els propers dies, la situació està abocada «a una màxima tensió amb resultats imprevisibles».

El regidor d’ICV a l’Ajuntament de Calella, Sebastián Tejada, s’ha mostrat molt contundent davant els micròfons de Ràdio Calella Televisió i considera que la situació està abocada «a una màxima tensió amb resultats imprevisibles».

D’altra banda, el regidor ecosocialista ha volgut matisar la seva abstenció a la moció que dilluns es va aprovar a la sessió extraordinària del ple convocada per l’alcaldessa, Montserrat Candini. Tejada ha insistit que ICV veia correcte els punts d’acord del text però no l’exposició de motius perquè es donaven per acordades una sèrie de qüestions que no se sotmetien a votació. En aquest sentit, destaca que el text no feia menció a la necessitat que la Generalitat resti oberta al diàleg. Segons ell, el PDeCAT, ERC i la CUP no van ser sensibles a la seva demanda.

Segons Tejada, amb aquesta actitud els tres partits sobiranistes a l’Ajuntament de Calella van facilitar l’exclusió dels altres partits que també defensen els drets civils i polítics però no comparteixen l’ideari independentista.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Sebastián Tejada.

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *