Taller sobre els colors i la llum a la biblioteca

Un any més la biblioteca Can Salvador de la Plaça se suma a la celebració de la setmana de la Ciència. I aquest any ho fa amb un taller per aprendre sobre la llum i els colors. Anirà a càrrec de la companyia Kalathos Difusió. Es farà demà dimecres a les sis de la tarda i cal inscripció prèvia.

cartell_Taller_cienciaHi haurà una explicació de la llum i els colors i tot seguit els participants hauran de construir un aparell relacionat amb el tema tractat. Maica Carmona, de Kalathos Difusió, ens explica què podran veure els nens i nenes i també, si volen, els seus pares, perquè podran acompanyar als petits durant el taller: “Farem una explicació de coses que a vegades no hi penses perquè que hi són; preguntes com per què tenim aquesta llum, per què això és d’una manera o d’altra, per què veig aquest color; els insectes quins colors veuen? Al final farem un petit joc que es podran dur a casa i podran continuar practicant”. 

Aquesta activitat s’adreça a nens i nenes a partir de 8 anys. Una edat molt idònia per a Maica Carmona ja que, segons ella, és quan els infants tenen prou capacitat per entendre i analitzar allò que els expliques i a més, tenen un nivell de curiositat molt alt: “És una edat molt i molt bona perquè comencen a tenir interrogants més profunds i comencen a tenir prou capacitat per entendre el que els expliques, interaccionen molt bé”. 

L‘ONU ha declarat el 2015 com a any Internacional de la Llum, i per això aquesta energia serà la protagonista del taller que es fa demà a la Biblioteca per celebrar la setmana de la ciència. És una activitat que es fa regularment cada any a l’equipament i va destinada a infants a partir de 8 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat