Set nous residents s’incorporen a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Residents_Promocio2021-scaled

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha donat la benvinguda oficial a la nova promoció de residents que s’incorporen a l’organització per formar-se durant els pròxims anys. Són set professionals, un de Medicina Interna a la plaça que hi ha a l’Hospital de Calella, i 6 de Medicina Familiar i Comunitària, entre els quals hi ha un resident que es formarà a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Malgrat de Mar, la primera ABS de la Corporació que ha estat acreditada per impartir formació de postgrau.

La resta de residents de Medicina Familiar i Comunitària provenen d’altres àrees bàsiques del territori que són gestionades per l’Institut Català de la Salut, però la Corporació hi col·labora com a centre associat docent. En aquest cas, tres residents provenen de l’ÀBS de Blanes i dos de l’ABS de Canet de Mar. Així doncs, tots els professionals que s’integren enguany a l’organització es formaran a les àrees especialitzades i a les urgències dels hospitals de Calella i Blanes.

Els hospitals de Calella i Blanes, com també l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Malgrat de Mar, són centres col·laboradors de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Girona-ICS. Per aquest motiu formen majoritàriament professionals de medicina de família.

L’acte de benvinguda es va celebrar divendres passat i va comptar amb les intervencions del director mèdic de la Corporació, el Dr.De Luis, i d’una de les tutores docents de l’ABS Malgrat de Mar, Gemma Estrada, així com les residents Dra. Ana Inés Méndez i Dra. Karihza Brito que van donar alguns consells a les noves incorporacions sobre com han d’afrontar la nova etapa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat