Shakira oferirà un ‘unplugged’ a Calella

La cantant colombiana serà la convidada estrella de la pròxima Fira de Calella i l’Alt Maresme, que dedicarà el monogràfic del 2018 al país sudamericà. La seva visita ha transcendit arran de la confirmació de les dates dels concerts de El Dorado Tour que reprendrà el pròxim estiu, després d’haver-lo de suspendre per uns problemes vocals.

Shakira presentarà les cançons del seu nou disc “El Dorado” a Calella. Ho farà en el marc d’un acústic el 21 de setembre, segons ha pogut confirmar Ràdio Calella TV després que l’actuació s’hagi inclòs en el calendari de concerts del tour mundial que farà l’estiu del 2018.

el_dorado_web

L’agència de representació de l’artista colombiana, Jet Management Gmbh, va confirmar fa unes setmanes la seva visita a Calella, però el consistori ho ha mantingut en secret a l’espera de l’anunci de les noves dates de la seva gira de concerts. El fet que Colòmbia s’hagi escollit com a territori convidat de la Fira de Calella i l’Alt Maresme del 2018 ha sigut el detonant perquè Shakira, en agraïment, confirmés la seva participació a la programació festiva local, oferint de forma gratuïta un concert que molt presumiblement es farà a l’envelat de mar. L’hora també marcarà el moment en què tindrà lloc la inauguració de la mostra al Passeig Manuel Puigvert.

El consistori està avaluant encara el format de l’actuació i si l’accés serà lliure o, per contra, es farà pagar entrada. En aquest cas, els beneficis es destinarien tant a la fundació benèfica de la cantant –Pies Descalzos– com a la local Hàbitat Solidari.

L’actuació a Calella farà que Shakira allargui el tour mundial per la presentació del seu nou disc, que en un principi havia d’acabar el 6 de setembre a San José, Califòrnia. Juntament amb les dues actuacions a Barcelona, al Palau Sant Jordi els dies 6 i 7 de juliol, la de Calella serà una de les poques oportunitats de veure l’estrella de la música al nostre país, després que es veiés obligada a cancel·lar la gira programada per aquesta última tardor per uns problemes a les cordes vocals. Amb el seu onzè disc El Dorado, que va presentar al Convent dels Àngels, Shakira torna als escenaris amb hits com La bicicleta, que interpreta amb Carlos Vives, Me enamoré –en la qual dona pistes de com van ser els inicis de la seva relació amb el català Gerard Piqué–, o Perro Fiel, comptant amb la col·laboració d’un dels principals referents de la música reggaeton, el cantant i compositor Niky Jam.

La notícia s’ha conegut mentre la colombiana està passant les festes nadalenques a Nova York, junt amb la seva parella, el futbolista del Barça Gerard Piqué, i els seus fills Milan i Sasha. És públic i notori l’arrelament de Shakira a Catalunya d’ençà que va establir-se aquí i va formar una família. La cantant coneix bé l’Alt Maresme i la Selva; a Blanes hi tenen una casa els avis de Piqué i se l’ha vist assistir a la Missa del Gall en els últims Nadals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *