“Spider-man: lejos de casa” tanca la programació del Calella Beach Festival

spiderman

Nova sessió aquest vespre de les projeccions de cinema a la fresca a la Platja Gran. El Calella Beach Festival ha programat per avui la pel·lícula «Spider-man: lejos de casa ». Es podrà veure aquesta nit a les 22 h al costat del Xiri9. Aquesta projecció s’emmarca dins de les programacions del Calella Film Festival.

El blockbuster de Marvel torna a narrar les aventures del jove Peter Parker. Protagonitzada per Tom Holland, Jake Gyllenhaal i Zendaya; presenta un superheroi adolescent que decideix anar al costat de MJ, Ned i la resta dels seus amics a passar unes vacances a Europa. No obstant això, el pla de Parker per deixar de banda els seus superpoders durant unes setmanes es veuen truncats quan Nick Fury contacta amb ell per sol·licitar-li ajuda per frenar l’atac d’unes criatures elementals que estan causant el caos al continent. En aquest moment, Parker torna a posar-se el vestit de Spider-man per complir amb la seva tasca.

Spider-man: lejos de casa, tanca així la programació del Calella Beach Festival, després de quatre dijous amb projeccions de cinema a la fresca.Cada setmana s’ha reproduït una pel·lícula que pogués reunir famílies senceres a la platja seguint totes les mesures de prevenció necessàries.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat