Suspesa la Gran Rua de Carnaval de l’Alt Maresme

rua carnaval

La comissió del Carnaval de l’Alt Maresme ha confirmat la suspensió de la rua del 2021 com a conseqüència de la situació epidemiològica i fent prevaldre la seguretat de les persones. Ho ha fet a través d’un breu comunicat de premsa en què exposen que la decisió s’ha consensuat amb els ajuntaments de Calella i Pineda de Mar, que són els coorganitzadors de la desfilada.

La comissió ha declinat fer declaracions al respecte i es remet al que s’explica al comunicat. Una decisió que no agafa per sorpresa ningú i que, de fet, ja va apuntar l’alcalde de Pineda de Mar en una entrevista a Ràdio Calella TV a mitjans d’octubre. Llavors, Xavier Amor va dir que veia complicat tirar endavant amb la celebració del Carnaval i que s’estava acabant de concretar com es faria l’anunci.

Em vaig comunicar amb l’alcaldessa de Calella i estem una mica acabant de decidir l’anunci que cal fer. Estem amatents a la situació i a veure si és viable o no, i llavors comunicarem una decisió. Per exemple, jo mateix fa tres setmanes era molt optimista amb el Nadal, però cada cop ho veig més complicat. I això val també pel carnaval. No sols per la situació del moment, si no per la preparació que implica.

Al marge de les restriccions per evitar les aglomeracions, un dels inconvenients per tirar endavant amb el Carnaval era garantir la participació de les comparses necessàries per a la desfilada altmaresmenca. Amb la cancel·lació de les principals rues del país, elles també havien pres la decisió de prendre’s un any sabàtic.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat