Tornen les activitats de lleure a la platja de Calella

Monitor de les activitats de lleure a la platja prenent la temperatura a un usuari, seguint el protocol de seguretat
Monitor de les activitats de lleure a la platja prenent la temperatura a un usuari, seguint el protocol de seguretat

L’Associació Turística, a través de FestaMusic, ha tornat a posar en marxa un estiu més les activitats de dinamització a la platja. D’aquesta manera es dóna per inaugurada la temporada turística 2020 més tard del que és habitual pel coronavirus. De fet la pandèmia ha obligat a readaptar les activitats i a prendre mesures per evitar la propagació del virus. En aquest sentit el Parc Infantil, habilitat a la platja de Garbí, presenta novetats destacables i és que seguint tots els protocols Covid-19 enguany s’ha substituït l’inflable per un d’aquàtic. El que es manté són les festes de l’escuma.

La festa de l’escuma es farà dos cops per setmana, els dilluns i dijous a dos quarts de dotze del matí. En una entrevista al programa La Ciutat, Frank Cardó, propietari de FestaMusica ha explicat que enguany s’han adoptat tot un seguit de mesures anti-Covid-19 per evitar qualsevol risc de contagi. Així mateix, es controla l’aforament, es pren la temperatura a tots els infants i és obligatori desinfectar-se les mans abans d’entrar a l’àrea de jocs. Els pares que duguin o recullin als seus fills hauran de portar sempre la mascareta posada.

La novetat és que hem hagut d’adaptar-nos a les mesures de la Covid-19. Controlem molt l’aforament, tothom que entra a la zona se li pren la temperatura i qui té més de 37 graus malauradament no pot entrar. També cal rentar-se les mans amb gel abans d’entrar. Anem higienitzant les taules i cadires on són els nens de manera contínua.

Complementaran l’oferta les visites guiades pel Far i les Torretes, les activitats en caiac, i les sessions gratuïtes de balls i exercicis.

Les activitats de platja van començar divendres passat i es té previst, que a diferència d’altres anys, finalitzin a finals d’agost. S’ofereixen dues modalitats d’activitats; les gratuïtes; i les que estan patrocinades amb descomptes, com la sortida a cavall pel Rancho Bonanza, o la visita al Silence Spa.

Amb tot Cardó espera que de mica en mica, a mesura que més hotels vagin obrint, l‘afluència de visitants vagi en augment.

El més important era arrencar. Hem arrencat més tard i acabarem abans. A partir d’aquest cap de setmana obren més hotels i esperem que hi hagi més afluència de la que tenim ara. Però creiem que la cosa s’anirà animant.

Aquestes activitats són finançades, a través de l’ATC, pel sector privat i l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat