Torres (PSC) no descarta que s’acabi trencant el pacte de govern amb el PDeCAT a Calella

Josep Torres, arxiu
Josep Torres, arxiu

El regidor portaveu del Grup Municipal del PSC i segon tinent d’Alcaldia, Josep Torres, reconeix que el suport del PSOE a l’activació anunciada pel Govern espanyol d’activar l’article 155 de la Constitució en resposta al procés d’independència de Catalunya podria desembocar en el trencament del pacte de govern que van signar amb el PDeCAT. Amb tot, els socialistes calellencs han manifestat el seu total desacord amb la intervenció de l’autonomia de Catalunya, i mantenen que la sortida al conflicte passa pel diàleg i el consens.

“En aquests moments, tal com està la cosa, no descartem absolutament res. Jo personalment confio, i també ho dèiem en el comunicat, que la cohesió que hem aconseguit amb aquest govern també es posi sobre la balança i un tema que és nacional no trenqui una cosa a nivell local que pensem que està funcionant bé. Però no està a les nostres mans”

En una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, Josep Torres ha assegurat que van fer un comunicat per deixar clar el seu posicionament sobre això “no per seguir al Govern municipal sinó per fer-la arribar al conjunt de la ciutadania”. Admet que la continuïtat del pacte de Govern no està en mans dels socialistes però recorda que en ell es va fer explícit que se’n quedaven al marge les qüestions nacionals.

Torres confia que el PDeCAT, que s’ha emplaçat a celebrar una reunió en els pròxims dies per valorar la resposta del PSC i escoltar la militància, posi en valor el nivell de cohesió que s’ha aconseguit dins l’executiu.

Podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Josep Torres.

ERC i la CUP han reclamat al PDeCAT que doni per acabat el pacte de Govern amb els socialistes a l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *