Tot a punt pel TriRelay Duatló de demà

Demà dissabte al matí es fa el TriRelay Duatló a Pineda, organitzat pel Team Calella Thriatlon, És una prova elèctrica i trepidant, al realitzar-se consecutivament i de forma encadenada 3 duatlons.

El president del Team Calella, Joan Carles Castellà, ha explicat que cadascun dels 3 integrants de cada equip realitza un duatló Super Sprint en la seva totalitat, abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista.

Primer es fan 3Km de cursa a peu per un circuit totalment pla i en format d’una sola volta. El tram de bici, consisteix en realitzar dues voltes de 3,5km. El segon tram de cursa a peu, consisteix en realitzar 750m direcció Malgrat gir de 180º i tornar fent un total de 1,5km.

Joan Carles Castellà també ha donat consells per veure bé la prova. Es pot seguir qualsevol tram del circuit a peu o en bicicleta, però el nucli de la prova estarà muntat a tocar de l’estació de Pineda.

Les diferències entre equips són mínimes, i això converteix la prova en espectacular per l’espectador.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Joan Carles Castellà, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *