Troben mort un dofí a la platja de Les Barques de Sant Pol

dofí mort 2

Aquest matí s’ha trobat un dofí ratlla mort a la platja de les Barques de Sant Pol de Mar. El mamífer ha aparegut estès a la sorra i amb ferides a l’extrem del bec. Des de l’Ajuntament de Sant Pol ho han comunicat a través d’un tuit on han informat que han avisat als agents rurals per a la seva recollida i perquè se li pugui practicar l’autòpsia que determini les possibles causes de la seva mort.

Se li farà la necròpsia per determinar les causes de la seva mort, i es considera especialment interessant la troballa de Sant Pol perquè, en fer poques hores serà més probable esbrinar-ho. No és la primera vegada que un dofí d’aquestes característiques es troba surant al mar, però sí que no és habitual que es doni el cas.

Just aquest dimecres va aparèixer mort un altre dofí cap d’olla negre, una espècie en perill d’extinció, a la gola del Llobregat. El Departament de Territori i Sostenibilitat va lamentar el fet i va afirmar que era el primer cap d’olla que arribava mort a la platja aquesta temporada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *