Encara no s’ha cobert la vacant de Pediatria al CAP de Calella

Imatge d'arxiu

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva asseguren que se segueix treballant per restablir el servei en condicions òptimes, que passarien per tornar a disposar de dos especialistes per donar servei al conjunt de la població. La situació es manté igual des del passat mes d’abril, quan va plegar una pediatra i l’atenció mèdica va quedar en mas d’un sol professional. Encara no s’ha cobert la vacant i des de la direcció de l’organisme sanitari tampoc s’ha fixat cap termini per tenir resolta la contractació d’un nou pediatra.

No obstant això, l’adjunt a la direcció de l’organisme sanitari i director d’atenció primària, Marcel Prat, ha garantit que el servei està plenament cobert, també a l’estiu amb el reforç de plantilla que ha establert el CatSalut. Escoltem Marcel Prat en declaracions a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Va haver-hi una pediatra que va marxar i estem treballant amb les entrevistes per tenir altra vegada dos pediatres disponibles. Però és important dir que tenim el servei cobert de l’estiu al CAP de Calella.

El passat mes de maig es va informar que s’iniciarien les entrevistes amb metges especialistes per cobrir la vacant del CAP, però avui dia encara no s’ha resolt.

La data ara no la sabem, estem en ple procés. De la manera més immediata hi posarem solució. Estem fent entrevistes ara al juliol, s’està planifiquem, i estem treballant-hi per donar-hi una bona resposta.

L’adjunt a la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha garantit la correcta prestació del servei, tot recordant que l’atenció pediàtrica també es presta amb el personal d’infermeria pediàtrica i, en casos d’urgència, per metges de capçalera.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Marcel Prat a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *