“Un amor”, la pel·lícula del mes del Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí porta a la Sala Mozart l’última pel·lícula d’Isabel Coixet, que torna a dirigir l’actriu Laia Costa en una història de sentiments i violència ambientada en un entorn rural. Interpreta la Nat, una jove que abandona la ciutat per trobar la serenitat que necessita. Però el canvi no serà com s’esperava. La projecció es farà aquest dijous 23 de maig (21h), amb entrada general al preu de 4,50 euros. Hi ha tarifes especials reduïdes per als titulars del Carnet Jove i del Club La Vanguardia, i les persones jubilades.

La Nat és una dona d’uns trenta anys que decideix instal·lar-se en una casa molt deixada d’un petit poble rural de muntanya. Allà té la companyia d’un gos mig salvatge que li regala el seu llogater, un home molt maleducat. L’adaptació a la nova vida no serà fàcil, i tampoc té gaires recursos econòmics per permetre’s cap luxe. Amb més o menys dificultats, va superant els obstacles, però tot canvia quan un dels veïns, a qui tothom anomena l’Alemán, li fa una proposta sexual inesperada. En un primer moment s’hi oposa però la necessitat creix i l’acaba acceptant la proposta. El que en principi és una trobada pactada s’acaba convertint en una relació que li genera dependència, emocional i física.

Un amor, amb Laia Costa i Hovik Keuchkerian, és l’adaptació cinematogràfica que la directora Isabel Coixet ha fet de la novel·la homònima escrita per Sara Mesa. Va guanyar el Gaudí al millor guió adaptat i el premi a la millor interpretació masculina al Festival de San Sebastián.

La projecció es farà aquest dijous 23 de maig a la Sala Mozart (21h). L’entrada general costa 4,50 euros i ja està a la venda online. Hi ha tarifa especial per als titulars del Carnet Jove i del Club La Vanguardia, i les persones jubilades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *