Un centenar de persones sortiran a la processó de la Llum i el Silenci

Imatge d’arxiu (Font: Ajuntament de Calella)

La processó de la Llum i el Silenci tornarà a recórrer els carrers del nucli antic de Calella aquest Divendres Sant, 7 d’abril. La comitiva anirà encapçalada del cos d’armats, enguany més nombrós, infants portant la Creu i els quatre passos: el Petó de Judes, el Crist a la Creu, el Crist Jacent i la imatge de la Mare de Déu dels Dolors, per aquest ordre. Sortirà del portal gran de l’Església Parroquial de Santa Maria i Sant Nicolau, a les 20.30h.

Amb ganes de recuperar les tradicions de Setmana Santa, l’any 2017 un grup de calellencs va organitzar-se per recuperar la processó que s’havia celebrat antigament. Van començar amb tres passos i ara, després de 5 anys però amb un impàs entremig per la pandèmia, en sortirà un més.

La Confraria de Setmana Santa ha aplegat els portadors per completar el recorregut pel casc antic i fer els relleus. Entre aquest i les persones que conformaran el cos d’armats, seran un centenar de persones, aproximadament.

Els armats es preparan al centre parroquial del carrer Jovara i es dirigiran a l’Església Parroquial, passant per Sant Josep, Església i Romaní. La processó de la Llum i el Silenci sortirà a dos quarts de nou del vespre, encapçalada pels romans i infants portant la Creu, seguit dels passos.

Farà el següent recorregut: Batlle, Jovara, Escoles Pies, plaça de l’Ajuntament, Bisbe Sivilla per tornar a entrar al temple.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *