Un col·lector en mal estat provoca el forat a la carretera Nacional 2

L’esfondrament d’un col·lector d’aigües residuals en mal estat ha provocat el forat que es va produir ahir a primera hora de la tarda a la carretera nacional 2, concretament al punt quilomètric 668.

Els tècnics de Gestaigua treballaran durant tot el dia d’avui per reparar el tram de col·lector malmès i demà al migdia tenen previst deixar-ho enllestit. Així ho ha explicat el gerent de la companyia municipal de l’aigua, Elies Serraviñals: “Es tracta d’un col·lector d’aigües residuals que està en mal estat i ha patit un enfonsament en un tram. El que hem detectat és que s’ha de fer una reparació, que es farà al llarg del dia d’avui. Després es farà la reposició del paviment en formigó. Demà cap al migdia o abans, si podem, es podrà deixar pas als vehicles”.

Aquestes obres provoquen importants retencions de circulació, sobretot a les hores punta.

Diferents agents de la Policia Local donen pas alternatiu als vehicles mentre es fan les tasques de reparació, que afecta concretament el carrer Sant Jaume, 313, al carril direcció Barcelona.

Elies Serraviñals ha explicat que per evitar futurs ensurts, a l’octubre es farà la renovació del col·lector d’aigües residuals, d’uns 100 metres, que es troba molt deteriorat. S’aprofitarà també per substituir una tuberia d’aigua antiga per una de nova generació: “En el seu dia es va fer un projecte per renovar aquest col·lector per una sèrie d’incidències que s’havien detectar. La previsió és fer l’obra de canviar-lo sencer passat l’estiu. Parlem d’un col·lector d’entre 80 i 100 metres. També canviarem un tub d’aigua antic i posarem un de nova generació”.

Mentre duren les obres també s’han instal·lat dos semàfors per regular el trànsit per la zona afectada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *