Un màxim de 400 militants del PP a la comarca podran participar a les primàries del partit

El president comarcal del PP al Maresme, Diego Sánchez, ha confirmat en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella que aquí al territori no hi ha problemes de morositat en el pagament de les quotes de militància, com sí passa en d’altres zones d’Espanya. Això podria afectar substancialment a una participació que, en termes globals, s’apunta que no arribaria al 8%. La primera volta es farà el 5 de juliol i la seu del PP a Pineda de Mar serà el punt de votació de les juntes locals de la zona compresa entre Arenys de Mar i Tordera.

Diego Sánchez ha explicat que tots els militants de la comarca que vulguin podran inscriure’s per votar un dels sis precandidats a la presidència del PP espanyol, qui rellevarà en el càrrec a Mariano Rajoy. A diferència d’altres zones de l’Estat on sí s’ha detectat un important grau de morositat en el pagament de les quotes, aquí això no suposarà una minva important de la participació. El president comarcal dels populars calcula que serà d’entre 300 i 400 persones.

Tots els militants de la comarca estan al corrent de pagament. Ara s’ha fet una renovació de juntes a nivell local i un dels requisits era que estiguessin al corrent de pagament, això és prova que tothom està al corrent.

El número definitiu d’inscrits es coneixerà a partir de divendres quan es reuneixi el Comitè Organitzador del PP. La primera volta es farà el 5 de juliol i d’aquí en sortiran els dos candidats que podran votar, en segona volta, els compromissaris del congrés extraordinari dels dies 20 i 21 de juliol.

A la pugna per fer-se amb el poder del partit hi ha Soraya Sáez de Santamaría, Maria Dolores de Cospedal, Pablo Casado, José Manual García-Margallo, Elio Cabanes i José Ramón García-Hernàndez.

Tot i que el Partit Popular del Maresme manté una posició neutral en relació a tots els aspirants, a nivell particular, Diego Sánchez no amaga la seva predilecció per la secretaria general dels populars.

Com a Diego Sánchez, militant 25.437 del PP a la província de Barcelona, em decanto per Maria Dolores de Cospedal. No només per la candidata sinó també per l’equip de persones que té al darrera a Catalunya com són Dolors Montserrat, Alberto Villagrasa, Antonio Gallego, Llanos de Luna… És l’equip amb el que jo tindré més relació.

El president del PP del Maresme garanteix que el partit sortirà reforçar d’aquest procés de primàries i sigui quin sigui el candidat escollit es tancaran files al seu voltant amb l’objectiu de tornar a governar a Espanya.

Treballant per a les municipals del 2019

Les primàries i la renovació de la direcció del PP es tancarà quan falti menys d’un any per una gran cita electoral: les eleccions municipals del maig del 2019. Diu el president comarcal que ja s’hi està treballant, també aquí a Calella, i ha agraït l’esforç i la dedicació de Miquel Campoy, el president local dels populars.

Diego Sánchez afirma que el partit té on triar per designar qui serà el cap de llista del PP de Calella.

Per sort tenim una sèrie de persones molt vàlides i triarem el perfil més adequat i necessari per Calella. Seré el primer en saber-ho i vosaltres els segons.

El regidor-portaveu del Grup Municipal del PP a l’Ajuntament de Calella, Josep Maria Pérez Basart, no s’ha pronunciat públicament respecte el seu futur polític.

 

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Diego Sánchez.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *