Una de les càmeres de Sant Joan va multar erròniament durant pràcticament un mes

Una dessincronia del rellotge que regula la càmera de control de trànsit que hi ha a la cruïlla del carrer Sant Joan amb Bruguera va fer que, entre el 2 i el 28 de gener, s’impossessin multes quan la circulació de vehicles estava permesa. Això és entre les 7 i les 11h i de 14 a 17h. Així ho va reconèixer el tinent d’Alcaldia de Mobilitat, Josep Torres, en l’última sessió plenària a partir de la pregunta formulada pel portaveu de Calella en Comú, Sebastián Tejada. Va ser llavors quan Torres va informar que els conductors que van ser erròniament sancionats hauran de presentar una reclamació.

Tejada va instar al Govern Municipal a aclarir públicament si hi havia hagut un error de funcionament de la càmera en qüestió i a donar instruccions als conductors sancionats sota aquestes circumstàncies.

Hem sabut que s’ha interposat algunes multes per un funcionament anòmal del rellotge que controla la càmera d’accés del carrer Sant Joan i voldria saber si s’ha corregit i què es pensa fer amb les persones multades injustament.

Va ser llavors quan el tinent d’Alcaldia de Mobilitat, Josep Torres, va reconèixer que s’havia produït un desajust en el rellotge que regula la càmera de control de trànsit, per causes que ni la mateixa empresa ha aconseguit esbrinat. Va explicat que hores d’ara no és possible retirar les multes d’ofici i que hauran de ser els conductors qui les hauran de reclamar.

Quan vam rebre la primera queixa, la persona que va fer la primera al·legació, vam comprovar que del 2 al 28 hi havia aquesta dessincronia i vam demanar a l’empresa que ho arreglés. Si la primera queixa hagués arribat abans, d’ofici haguéssim anul·lat les multes. Ara el que fem és recollir les al·legacions que es presenten i lògicament acceptar-les.

Les reclamacions s’hauran de presentar a la Policia Local de Calella, a la plaça Muriel Casals, al costat de la Fàbrica Llobet-Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *