Teatre amb l’obra “El malalt i el metge”

Diumenge a dos quarts de 7 del vespre, al teatre Orfeó Calellenc, i dins la programació del 43è Concurs de Teatre Amateur, premi “Ciutat de Calella”, es representarà l’obra El malalt i el metge, a càrrec del Grup de Teatre Bell Lloc de Sant Pere de Ribes.

Un text de Molière que té com a protagonista l’Argan, un home de classe alta que té la dèria d’estar malalt sempre. Un altre de les seves obsessions és casar la seva filla Angèlica amb un metge. Després de negar-se als desitjos del seu pare, la noia cau en estat de xoc. Davant d’aquesta delicada situació, buscarà un metge per guarir-la. Tot i no aconseguir-ho, serà en Sganarelle, un pagès gandul, qui haurà d’exercir la medicina, encara que a base de garrotades.

El president de Joventut Artística, Francesc Playà, destaca que aquest text de Molière combat amb humor qüestions com l’engany o la pedanteria.

«El malalt i el metge», sota la direcció de Joan Rosquellas, es podrà veure diumenge a partir de dos quarts de set al teatre Orfeó Calellenc.

Aquí podeu escoltar l’entrevista íntegra amb Joan Rosquellas.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat