Joventut Artística de Calella celebra el 48è concurs de Teatre Amateur


L’associació de teatre juvenil ha celebrat aquesta tarda al teatre Orfeó l’entrega de premis al finalitzar un passi de l’obra Perfectes Desconeguts.

L’acte ha set conduït pels calellencs Xènia Subirana i Aleix Duran i constava de diversos premis com ara Premi Al Millor Actor, Premi a la Millor Actriu o Premi a la Millor Direcció. A la cerimònia participaven set companyies: el Grup de Teatre Esplais de Castelló d’Empúries, la Companyia 8uit de Teatre de Sant Cugat del Vallès, Kpel Teatre de Barcelona, l’Elenc Dramàtic del Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts, Aquinahora Grup Tatre de Centelles, Grup de Teatre “El centre” de Barcelona i Qollunaka de Terrassa.

Els premis han set concedits per un jurat qualificador format per Queralt Borja, Miquel Casals, Marc Comerma, Pau Feliu, Josep Maria Granyó, Carme Horta, Pilar Navarro, Carme Serra i Anna Terricabras.

A l’inici de l’acte, el vicepresident de l’associació Marc Comerma ha dirigit al públic unes paraules remarcant la importància de poder gaudir de la cultura i de poder celebrar l’entrega de premis dos anys més tard de l’inici de la pandèmia. L’alcalde accidental de Calella, Marc Buch ha protagonitzat la cloenda de l’acte lloant la tradició calellenca del teatre amateur.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *