[Vídeo] Aterratge en plena carretera per una emergència a la Creu Groga


Un helicòpter del SEM ha aterrat aquest matí a Calella per donar atenció a un pacient de la Creu Groga que ha patit una aturada cardiorespiratòria quan es trobava a l’interior de les instal·lacions del centre mèdic. S’ha aturat just al davant, en plena carretera N-II, per descarregar els professionals mèdics que havien de fer l’assistència. Un desplegament extraordinari que s’ha produït davant la impossibilitat que una ambulància d’emergència pogués arribar-hi amb la urgència que requeria la situació. Un cop s’ha pogut estabilitzar el pacient, el mateix helicòpter l’ha traslladat a un centre hospitalari de Barcelona.

Mentre s’han fet aquesta primera atenció al pacient, i perquè la carretera pogués recuperar la circulació de vehicles que momentàniament s’ha interromput, l’helicòpter s’ha desplaçat fins a l’aparcament de l’Hospital 2 que ara està desocupat perquè s’hi estan fent prospeccions arqueològiques.

Una ambulància ha traslladat el pacient i l’equip mèdic des de la Creu Groga fins al sector de l’hospital, on han pujat a l’helicòpter en direcció a Barcelona.

Imatges cedides per Palma Lallave.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *