[Vídeo] Ciutadans obre campanya centrant-se en el turisme

La formació taronja assegura que busca els vots dels 2.100 calellencs que van votar-los en les eleccions autonòmiques del 21-D.

La formació assegura que Calella té un gran potencial turístic, però alhora, denuncia que hi ha encara turisme precari i de mala qualitat. El seu alcaldable, Guillermo Gomis, que acumula 9 anys d’experiència turística a les Illes Balears, afirma que cal reforçar el contacte amb els grans teleoperadors.

El turismo no se cambia de un año para otro. Esto está en gestión de unos touroperadores y de los propietarios de los hoteles. Entonces, hay que trabajar con los touroperadores explicándoles cuales son las normas de civismo en nuestro municipio y, a partir de allí, trabajar con ello. En el tema del Ironman, nosotros estamos por el Ironman, y apoyamos el Ironman, pero queremos transparencia en el Ironman”.

Gomis ha presentat una part del programa electoral acompanyat de Dominik András, coordinador del partit a Calella, que ha assenyalat el Museu del Turisme o el recent inaugurat mural sobre el comerç com a exemples d’inversió inútil. També ha participat en l’acte de presentació Sergio Sanz, diputat de Ciudadanos al Parlament, que s’ha mostrat convençut que la formació taronja entrarà al consistori calellenc.

Nosaltres anem a aconseguir mobilitzar a tota la gent que ja va votar a Ciutadans el 21 de desembre, quan 2.100 calellencs van votar per Ciutadans i estem buscant aquest electorat. Recuperar tota aquella gent que ens va fer companya en les eleccions autonòmiques, per aquestes municipals, amb un projecte que és més respectuós perquè ell serà l’alcalde de tots.

També s’ha deixat veure entre els assistents, Dimitri Terentiev, l’alcaldable del Partit Popular, que com la formació taronja s’estrena en les municipals.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat