[Vídeo] EL DEBAT #26MCalella


En directe des de la Sala Mozart, RCTV retransmet “El Debat” dels 8 candidats a l’alcaldia de Calella amb: Montserrat Candini (Junts per Calella), Xavier Ponsdomènech (ERC), Josep Torres (PSC), Núria Freixas (CUP), Dimitri Terentiev (PP), Josep Maria Juhé (Calella en Comú), Leonor Cintas (Podem) i Guillermo Gomís (Ciutadans). Modera Pau Bartrolí.


Potser t'interessa

1 Resposta

 1. Carme Perelló Celades ha dit:

  hir al debat dels cap de llistes de les municipals a Calella, no vam parlar de:
  seguretat vial.
  educació vial.
  seguretat ciutadana, cos de policia municipal.
  Ara veig aquesta notícia i m’ha sorprès
  Quin problema i queixes tenen la policiia amb els seus superiors?
  en la notícia no ho diu exactament.
  A mi m’agradaria saber-ho, perquè aquest tema de la seguretat vial, i la proteccio als ciutadans, ells, la policia municipal, hi està directament vinculada.
  En el debat, algu d’ells, ara ben bé no me’n recordo, i va passar de puntentes, mijantçant el tema de les borratxeres, i de la vigilància per càmeres. Però realment no hi van entrar de plè.
  Per a i és important, perquè visc al carrer del Raval, on actualment La Quadra, lloc d’esbarjo de fa més de 50 anys, és el punt de gresca tot l’any. al ser al punt de reunió també ara de gent jove a l’hivern també, comença a fer-se insostenible.
  Per això pregunto: s’hi passegen a la nit i matinada els agent cívics?
  s’hi passegen la policia municipal?
  Ja no diguem el tema vial, i educació sobretot, ja que ara , al tenir tantíssima gent que es trasllada diàriament a Can Llobet i a l’escola el Far, els conductor diaris que passem per la N-2 per anar a treballar, ens trobem:
  pares dels nens, amb o sense nens, (els de la Minerva sobretot), travessant per la carretera, per davant i darrera el cotxe, mentre els 2 policies custodien el semàfor.
  I els pàrkings? el de l’hospital us exclusiu dels treballadors? ho trobo perfecte, però…..que acatin les normes vials, com jo i la resta….travesen la línia contínua, contínuament, igual que algun treballador de les ambulàncies. A mi ja m’agradaria tenir parking gratis¡
  Apart el turisme tan desitjat que arriba a Calella, saltant-se les normes vials…qui els vigila? qui?
  La veritat, ja podem pagar impostos, ja podeu fer passos subterranis, semàfors….. que si no es fa un plà d’educació i responsabilitat….és llençar els diners.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *