[Vídeo] El PSC es compromet a seguir estant al costat de les persones des de l’Ajuntament

Els membres de la candidatura socialista han muntat parada informativa a la Plaça Concepció Vila per explicar el Pla d’Infraestructures Esportives i les seves propostes en matèria de manteniment de l’espai públic, la seguretat i la neteja. L’alcaldable Josep Torres ha assegurat que prioritzen els temes del dia a dia que preocupen als calellencs, i ha detallat els seus compromisos per millorar el seu benestar social.

El PSC ha explicat als veïns de la Plaça Concepció Vila que en milloraran l’enjardinat. En un acte de proximitat, l’equip de Josep Torres s’ha compromès a remodelar els carrers Sant Pere, Sant Josep i Miquel Cuní; i a estudiar una solució viària per al carrer Ànimes que faci compatible la circulació i la protecció dels vianants.

L’alcaldable Josep Torres ha recalcat que estaran al costat de les persones per millorar el seu dia a dia, i en base a això, han elaborat el seu programa social.

El segon punt és perquè no podem oblidar que hem de treballar per les persones. Per nosaltres les persones són el més important i mentre la crisi segueixi afectant, hem d’estar. Hem d’estar i fer que totes les beques, les ajudes i les subvencions, que ja es fan, es mantinguin i s’incrementin si són necessàries.

El PSC contempla la construcció d’un Centre Cívic, fer un cens de pisos buits, formar a joves per col·locar un punt lila per festa major i crear la figura dels educadors de carrer. També tenen el compromís de treballar en favor de la igualtat.

Dins el programa esmentem que el que volem és continuar treballant per la igualtat. Encara hi ha molt camí per fer, cada dia tenim notícies a la televisió en aquest sentit i naturalment LGTBI també. Per nosaltres és un d’aquells camps en què hem de continuar treballant. Igual que la igualtat de dones i homes, és una mica el mateix cas i nosaltres ho tenim al programa.

L’alcaldable pel PSC ha posat en valor la feina i el camí que han seguit fins ara al Govern Municipal, amb el compromís de mantenir-ho i millorar-ho.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat