[Vídeo] Els 10 principis i valors que Junts per Calella es compromet a seguir en la seva acció de govern


Junts per Calella ha aprofitat l’últim dia de campanya per presentar els 10 compromisos ètics i morals que adopten amb la ciutadania en l’acció de govern futura.

Montserrat Candini, que s’ha envoltat de tots els membres de la seva candidatura, ha llistat els principis i valors que han recollit en un decàleg de bona governança. S’hi parla de ser rigorosos, complir amb la paraula i vetllar pels drets socials i democràtics.

Tenim orgull de pertinença, experiència en la gestió municipal, no generem falses expectatives, aportem solucions davant les dificultats, som i serem defensors dels drets socials i democràtics, treballem per a tothom, som gent de paraula, amb dedicació i compromís; mirem als ulls de la gent i tenim ànima social.

L’alcaldessa i candidata a la reelecció ha explicat que el lema de campanya Fem-ho junts apel·la directament a l’esperit dels calellencs i calellenques a teixir complicitats per encaminar la Calella futura; però ha revelat que també l’adreça a la resta de forces polítiques. Candini fa un gest de mà estesa, amb dues comptades excepcions.

‘Fem-ho junts’ vol dir també estar oberts al conjunt de les forces polítiques amb les quals compartir models econòmic, social i de convivència i benestar per als ciutadans. (…) És evident que els partits que ens neguen com a país i persegueixen l’exercici dels drets democràtics del país difícilment podem tenir punts en comú (…) Difícilment establirem aliances amb PP i Cs perquè la seva raó de ser és la confrontació.

La candidatura de Junts per Calella celebrarà el final de campanya amb un acte a la plaça de l’Església, a partir de les vuit del vespre, amb una actuació de tribut a La Trinca a càrrec de la companyia Per Pebrots.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *