[Vídeo] ERC projecta obrir Calella al mar a través del carrer Jovara


ERC projecta crear una gran plaça oberta a la façana marítima on ara hi ha l’hotel Corona i convertir el carrer Jovara en un nou eix de centralitat a Calella. Per poder fer-ho, els republicans proposen enderrocar aquest hotel i crear una zona verda que connecti amb el Passeig Manuel Puigvert i permeti L’accés al persones amb mobilitat reduïda.

Xavier Ponsdomènech, alcaldable d’ERC, explica que per poder fer-ho proposen enderrocar aquest hotel i crear una zona verda que connecti amb el Passeig Manuel Puigvert i permeti l’accés al persones amb mobilitat reduïda.
El projecte preveu obrir a la ciutadania un procés participatiu perquè decideixi com vol que sigui la nova plaça.
Els republicans han explicat que es tracta d’un projecte estudiat i cent per cent viable, tant urbanística com econòmicament.
L’objectiu és generar un flux de vianants cap el carrer Jovara i convertir-lo en un nou eix de centralitat. Per fer-ho, cal també que s’ hi traslladin activitats destacades i promoure un una transformació del carrer. Un carrer que, segons Pilar Rocafort, número 2 de la candidatura republicana, s’ ha anat deteriorant els darrers anys i necessita millores pel que fa a l’enllumenat, la reurbanització d’alguns trams, la creació d’ una ruta del patrimoni cultural i la ubicació d’un punt d’informació i turisme a la plaça Vicenç Ferrer.
El projecte també inclou una renovació de l’actual Plaça Vicenç Ferrer i ubicar en una part de la zona on ara hi ha l’hotel Corona un equipament i pisos socials.


Potser t'interessa

1 Resposta

  1. miquel ha dit:

    Estaria molt bé que expliquessiu de on sortirien els 3,5 milions de euros que demana el banc propietari de l’edifici

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *