[Vídeo] La Ciutat 10-06-2021


Ajuntament de Calella i Salut creen una comissió per definir els protocols i actuacions en cas que es detectin turistes amb Covid. El consistori ha seguit les recomanacions del Departament de Salut i ha constituït la Comissió de Seguiment de la COVID-19.
Torna la campanya Posem-li Pebrots al Càncer ! La iniciativa solidària, impulsada per Condis Supermercats i la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer Junts contra el càncer, se celebrarà demà divendres 11 i dissabte 12 de juny a 617 supermercats Condis de Catalunya. Com cada any, durant dos dies, es posaran a la venda més de 66.000 bosses amb pebrots solidaris, un de verd i un de vermell, a un preu simbòlic d’1,5€.
L’objectiu de la campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC.
Per cert que la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer urgeix al nou Govern de la Generalitat a tornar a la normalitat en l’atenció oncològica. Cal recordar que la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid ha provocat uns retards en les proves diagnòstiques en càncer que s’han de capgirar de manera urgent. S’estima que al 2020 s’han deixat de diagnosticar 1 de cada 5 casos.
I avui a La Ciutat us presentem la Fundació Espigoladors,una organització sense ànim de lucre que lluita contra les pèrdues i el malbaratament alimentari a la vegada que empodera persones en risc d’exclusió social d’una manera transformadora, participativa, inclusiva i sostenible. Aquí al Maresme son presents a la Conca de la Tordera


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat