[Vídeo] La Ciutat 12-11-2021


L’Ajuntament de Calella ha tornat a col.locar sacs de sorra a les guinguetes de la platja de cara a protegir-les de possibles temporals de mar. Una actuació que també es va fer l’any passat i que no va acabar d’agradar al Departament de Costes de la Generalitat. Demanem el detall d’aquesta actuació al tinent d’Alcaldia de Serveis de Ciutat, Albert Torrent.

El calellenc Soufian Laroussi és el coordinador de la nova Oficina Parlamentària del PSC al Maresme. Un espai que neix amb la voluntat de fer més fàcil a la ciutadania, el trasllat d’inquietuds, necessitats i preocupacions. En parlem amb ell.

L’Hospital de Mataró ha estat premiat com a millor centre infantil de l’estat. Ha rebut el premi BSH (Best Spanish Hospital Awards) al millor hospital públic de l’Estat espanyol en la categoria maternoinfantil. Preguntem a la seva cap de Pediatria, la Dra. Rosa Díez, què és el que fan tant bé per ser mereixedors d’aquesta distinció.

Es diu Gerard Nebot, té 12 anys i és alumne de secundària de l’Escola Pia de Calella. En Gerard ha iniciat un projecte per regenerar espècies marines al litoral calellenc. Ho vol fer a partir de la creació d’uns refugis marins instal·lats prop de la costa que permetin recuperar poblacions com el calamar, els pops, les rajades i tot mena d’espècies autòctones. Avui a La Ciutat sentirem les explicacions que sobre aquest projecte ens farà ell mateix.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat