[Vídeo] La Ciutat 25-02-2021


La proximitat amb la Setmana Santa, l’edició 100 de la Volta Ciclista a Catalunya amb etapa inaugural a Calella, l’estiu.. Quines son les previsions amb les que a dia d’avui treballen els empresaris hotelers ? Avui a La Ciutat ho preguntem a Jordi Noguera, president del Gremi d’Hotelers del Maresme.
Alguns ciutadans han mostrat el seu desconcert aquests dies a través de les xarxes socials en veure que hi ha una màquina excavadora obrin uns pista al camí que puja dels Tres Termes a Sant Andreu. Avui sabrem què s’hi està fent exactament. Ens ho explicarà el propietari del terreny, en Jordi Salvanyà.
I avui us parlem de la ILP ( Iniciativa Legislativa Popular ) que volen presentar al Parlament la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny, Depana, Ecologistes en Acció i SEO Birdlife, per tal de recuperar la protecció del Parc Natural del Montseny. Recordem que l’any 2016 el Pla Especial de Protecció del Montseny, aprovat l’any 2008, va ser anul·lat per una sentència del Tribunal Suprem, retornant la situació legal de l’any 1977. Els ecologistes denuncien que a dia d’avui els valors ambientals del massís i la seva contribució al manteniment d’unes condicions de vida sostenibles, estan en perill. En parlem amb Carles Lumeras, president de la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *