[Vídeo] La Ciutat 26-05-2021


L’actuació dels Serveis Socials municipals en el moment del desallotjament de l’hostal La Gaviota ha estat assenyalada pels partits de l’oposició. El portaveu d’ERC, Xavier Ponsdomènech, ha qüestionat que es fes a les portes del cap de setmana, la qual cosa diuen va dificultar la gestió del cas d’una parella que va quedar desatesa i que res tenia a veure amb el focus delinqüencial que hi havia a dins. Avui a La Ciutat volem saber quina és la versió dels fets que en donen des de Política Social. En parlem amb el regidor titular de l’àrea, Ramon Llamazares.
Els esdeveniments a l’aire lliure agafen embranzida. Aquest cap de setmana amb Moments de Flors i de cara al proper amb la Fira Renaixentista i la 93ena edició de l’Aplec de la Sardana. Alguns hotels obriran les seves portes per acollir visitants vinguts d’arreu per celebrar el cap de setmana més sardanístic de l’any. Serà aquest l’inici de la temporada turística 2021? Ho preguntem a la presidenta de l’ATC, Sònia Hernández.
I l’empresa calellenca Rocam Aventures torna a ser un any més l’encarregada de la gestió del Casal d’Estiu de l’Ajuntament de Calella. En demanem tots els detalls al seu director, en Martí Barrera.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat