[Vídeo] La Ciutat 28-02-2022


Des de l’associació Calella Artesana han impulsat una iniciativa per fomentar l’ús de les bosses de roba per anar a comprar el pa. De fet, aquest dies les han estat venent al mercat municipal i a diferents establiments de Calella. En parlem de tot plegat amb la membre de la junta, Emilia Pizzarro.
Sant Iscle de Vallalta reclama a la Generalitat poder disposar de transport públic, almenys, durant un cop al dia per arribar fins a l’Hospital de Calella. Des del consistori posen de relleu l’odissea que suposa per a les persones més grans arribar al centre sanitari i reclamen una línia de bus com la que ha aconseguit recentment Arenys per arribar fins a l’Hospital de Mataró. En parlarem avui amb el seu alcalde, Eduard Turón, per conèixer tots els detalls.
I el cóctel “Etéreo” de Ofelia Rosa Otalvano ha estat el guanyador del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya, celebrat dijous passat a L’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol. El concurs, que enguany ha arribat a la seva 38ena edició també ha premiat com a segon classificat a Víctor Romero pel seu còctel inèdit “ADN Garraf” i a l’alumne de l’escola de Sant Pol Nelson Calleja ha rebut la millor puntuació del jurat degustador per “Aires de Brasil”. Avui a la ciutat parlem amb l’autor d’aquest darrer còctel que s’ha endut el reconeixement del jurat i amb Josep Sala, docent departament de Restaurant de l’EUHT StPOL,


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *