[Vídeo] [La Ciutat] Entrevista Isaac i Júlia Verdura

L’ Isaac i la Júlia Verdura són dos germans de 16 i 13 anys, respectivament, que estudien al Conservatori Professional de Dansa de l’ Institut del Teatre. Tots dos es van formar a l’Escola de Dansa La Fàbrica de Calella i des de ben petits van tenir clar que volien seguir aquest camí. El seu dia a dia no és fàcil, han hagut de renunciar a algunes coses per poder estudiar i aprendre el que més els agrada, dansa. Tot i això, afirmen que és el que els fa més feliços.

L’Isaac Verdura té 16 anys i balla des que en tenia 4 a l‘Escola de Dansa La Fàbrica. Diu que els pares el van portar a dansa perquè era un nen mogut i des del primer moment es va adonar que li agradava. Ara fa quart curs de dansa contemporània i alhora quart d’ESO al Conservatori Professional de Dansa de l’ Institut del Teatre.. Quan tenia 12 anys, va presentar-se a les proves d’accés per entrar a l’ Institut del Teatre. Només hi havia 12 places i ho va aconseguir. El mateix camí va fer la seva germana, la Júlia, que ara té 13 anys i també va aconseguir entrar a l’institut del Teatre i ara cursa primer de dansa espanyola i primer d’ESO al Conservatori Professional de Dansa.

El dia a dia no és fàcil. Es lleven molt aviat i tornen tard però fan el que els hi agrada i volen continuar aprenent i millorant dia a dia. Avui al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV ens han explicat que els canvis que han viscut a la seva vida gràcies a la seva elecció els han donat autonomia i capacitat per organitzar-se. Que el món de la dansa no solament requereix una disciplina amb el cos sinó també amb la ment i que l’actitud importa i molt per fer aquest camí complicat i alhora apassionant.
Ambdós es veuen en un futur treballant per companyies a nivell internacional i fent el que més els hi agrada, ballar.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat